نمایش دادن همه 5 نتیجه

سرخ کن بدون روغن (ایرفرایر) 6.2 لیتر مشکی اسنشال فیلیپس HD9270

out of stock
رنگ بدنه: مشکی
جنس بدنه: پلاستک
دارای روکش نچسب
وزن: 5.6 کیلوگرم

سرخ کن بدون روغن 2 لیتر سفید ایر فرایر فیلیپس HD9216

out of stock
رنگ بدنه: سفید
جنس بدنه: پلاستک
دارای روکش نچسب
وزن: 8.56 کیلوگرم

سرخ کن بدون روغن 4.1 لیتر مشکی ایر فرایر فیلیپس HD9200

out of stock
رنگ بدنه: مشکی
جنس بدنه: پلاستک
دارای روکش نچسب
وزن: 4.5 کیلوگرم

سرخ کن بدون روغن 4.1 لیتر مشکی ایر فرایر فیلیپس HD9252

out of stock
رنگ بدنه: مشکی
جنس بدنه: پلاستک
دارای روکش نچسب
وزن: 4.5 کیلوگرم

سرخ کن بدون روغن 6.6 لیتر مشکی ایر فرایر فیلیپس HD9650

out of stock
رنگ بدنه: مشکی
جنس بدنه: پلاستک
وزن: 8.6 کیلوگرم
توان مصرفی: 1725 وات

معرفی شرکت فیلیپس

شرکت فیلیپس (Philips) یکی از بزرگترین شرکت‌های تولیدکننده‌ی لوازم و تجهیزات الکترونیکی در جهان است که شمار کارکنان آن بیش از ۱۲۲ هزار نفر می‌باشد و در ۱۰۰ کشور جهان خدمات خود را ارائه می‌نماید. در سال ۲۰۱۲ شرکت فیلیپس به‌عنوان بزرگترین تولیدکننده‌ی تجهیزات روشنایی و نورپردازی در جهان شناخته شد. بخشی از سهام این شرکت در بازار بورس یورونکست آمستردام معامله می‌شود. شرکت فیلیپس همچنین در فهرست ثانویه بازار بورس نیویورک ذکر شده‌است.

تاریخچه تاسیس کارخانه فیلیپس

جرارد فیلیپس در سال ۱۸۹۱ شرکت فیلیپس را با هدف تولید انبوه لامپ‌های الکتریکی، در کشور هلند تأسیس کرد و به مرور، خط تولید دیگر تجهیزات و وسایل برقی را به کارخانه‌جات تولیدی خود افزود. در سال ۱۹۱۴ نخستین آزمایشگاه پژوهشی مجهز در زمینه‌های فیزیکی و شیمیایی راه‌اندازی و توسط این شرکت به جهان الکترونیک و پزشکی معرفی شد.در سال ۱۹۲۵ این شرکت محصول لامپ خلأ خود را تولید کرد. ۲ سال بعد برای نخستین بار، تولید رادیو را تجربه نمود و ۴ سال پس از آن، در ۱۹۳۱ این شرکت وارد حوزه‌ی تولید تلویزیون شد. در فاصله‌ی دهه ۱۹۳۰ این شرکت توانست یک میلیون محصول خود را به فروش برساند. در سال ۱۹۳۹ زمانی که شمار کارکنان شرکت به ۴۵ هزار نفر رسیده بود، نخستین دستگاه ریش‌تراش با برند فیلیپس به بازار عرضه شد.

در سال ۱۹۴۹ شرکت فروش تلویزیون را آغاز نمود و در ۱۹۵۰ شرکت فیلیپس رکوردز (Philips Records) را راه‌اندازی کرد. در سال ۱۹۶۳ نوار کاست صوتی توسط شرکت فیلیپس ارائه شد که در زمان خود موفقیت بزرگی برای این شرکت محسوب می‌شد. کمی پس از آن برای نخستین بار، دستگاه رادیو ضبط با برند فیلیپس تولید شد. سپس دستگاه ضبط نوار کاست را جهت استفاده به عنوان پیغام‌گیر با دستگاه تلفن ترکیب نمود.در طول دهه‌ی ۱۹۷۰ فروش این محصولات ادامه داشت و حتی در چندین سری از رایانه‌های شخصی از این کاست‌ها استفاده می‌شد. در گام بعدی نوار کاست‌هایی با نام تجاری «مینی‌کاست» در مقیاسی کوچک‌تر تولید شد که گمان می‌رفت به عنوان پیغام‌گیر تلفن‌های اداری، فروش خوبی داشته باشد اما در عمل این محصول به جهت تولید میکروکاست‌های شرکت المپوس عملا به موفقیت تجاری نرسید. در سال ۱۹۷۲ نخستین سامانه‌ی ویدیو خانگی، یا دستگاه وی‌اچ‌اس (VHS) در بازار تجهیزات الکترونیکی انگلیس ارائه شد. این محصول عملا در مواجهه با استانداردهای بتاماکس که توسط شرکت سونی (Sony) تولید شده بود، در سطح بین‌المللی فروش چندانی نداشت.

در ۱۹۷۸ وسایل صوتی فیلیپس با لوح نوری به بازار عرضه شد. در سال ۱۹۸۲ لوح فشرده با همکاری شرکت سونی تولید و به بازار وارد شد. سپس این محصول به‌ ترتیب در سال‌های ۱۹۹۷ و ۲۰۰۶ به دی‌وی‌دی (DVD) و دیسک بلو-ری (BluRay) تجهیز گردید. دهه‌ی ۱۹۹۰ برای این شرکت دوران تجدید ساختار و بازسازی فشرده محدوده فعالیت تجاری بود. در سال ۲۰۰۱ مرکزیت شرکت که تا آن زمان در شهر آیندهوون هلند بود، به شهر آمستردام کشور هلند منتقل شد.

حوزه های کسب و کار شرکت فیلیپس

شرکت فیلیپس که فعالیت خود را در حوزه‌ی روشنایی آغاز کرده بود، امروز در حوزه‌های دیگر مانند لوازم خانگی و وسایل شخصی، سامانه‌های پزشکی، لوازم و تجهیزات الکترونیکی حضور گسترده‌ای در سطح بین‌المللی دارد. فیلیپس از سال ۱۹۵۳ وارد صنعت تولید و ارائه نیم‌رسانا شد. پیشرفت و توسعه‌ی بخش تولید نیمه‌رساناهای فیلیپس به‌گونه‌ای بود که در سال ۲۰۰۶ مقام دهم برترین شرکت‌های فروشنده‌ی نیمه‌رساناها را در جهان به خود اختصاص داده بود. بخش روشنایی فیلیپس با ۴۷۸۰۰ پرسنل در زمینه‌ی تولید انواع مختلف لامپ و نورافکن، بخش سامانه‌های پزشکی با ۳۳۰۰۰ پرسنل در زمینه‌ی سامانه‌های عکس‌برداری عارضه‌یابی پزشکی و خدمات بالینی و بخش وسایل و محصولات الکترونیکی فیلیپس با ۱۴۵۰۰ پرسنل در زمینه‌ی تولید نمایشگرها، وسایل صوتی و تجهیزات چندرسانه‌ای، ویدیو و شبکه‌های خانگی فعال است.

اکنون با توجه به سیاست این شرکت، مبنی بر روان‌سازی کارها و ساده‌‌سازی ساختار سازمانی، همه‌ی فعالیت‌ها در سه حوزه‌ی اصلی فناوری، بهداشت و شیوه‌های زندگی متمرکز شده ‌است.